Швидкий торт «Пташине молоко»

Лекгий, смачний і дуже швидкий тортик з пташиного молока буде дуже хорошим другом чашці гарячого чаю!

 А то на скільки швидко цей пиріг готується ви зможете самі переконатися прочитавши цей рецепт, передає Ukr.Media.

Інгредієнти для тіста:

Яйця — 3шт.
Борошно — 125 гр.
Розпушувач — 1 ч. л
Цукор — 125 гр.
Какао — 8 великих ст. л.

Яйця розтираємо з цукром, додаємо борошно, розпушувач і какао. Вимісити до однорідності. Випекти при 180-200 гр 20 хвилин до готовності, а потім остудити.

Інгредієнти для суфле і глазурі:

5 — білків
300 гр цукрової пудри
10 гр желатину
100 гр води

150 гр чорного шоколаду
100 вершкового масла

Спосіб приготування:

1. Замочити желатин у воді на 10 хвилин, потім нагріти його до розчинення і залишити охолоджуватися.

2.  Збити білки в міцну піну. Продовжуючи збивати, всипати цукрову пудру. Збивати до густої консистенції крему. Потім, знову ж таки не перестаючи збивати, влити желатин.

3.  Корж розрізати на дві частини, або трохи зрізати верхній шар і залишити один.

4. У роз'ємну форму покласти корж, за бажанням просочити його вершковим лікером.Вилити зверху суфле. Якщо два коржа, то накрити суфле другим коржем. Поставити в холодильник до застигання.

5. Кладемо В сотейник масло і шматочки шоколаду. На маленькому вогні постійно помішуючи доводимо до однорідності і даємо охолонути.

6.  Застиглий торт відокремити від бортів рознімної форми і облити глазур'ю. Ну і залишилося лише дочекатися, поки глазур захолоне.

7. Ось і все, наш торт «Пташине молоко» повністю готовий!

Приємного чаювання!

джерело

Оставить ответ

Вы можете использовать эти HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>