Стала відома дата закриття відомої соціальної мережі

З 2 квітня 2019 року Google почне видаляти весь контент з соціальної мережі Google+.

З 4 лютого 2019 року користувачі не зможуть створювати нові профілі Google+, сторінки, спільноти і події, інформує Ukr.Media.

Крім того, коментарі, створені Google+ на зовнішніх сайтах, будуть видалені з сервісу Google для публікації щоденників, блогів і простих сайтів різної спрямованості Blogger до 4 лютого, а з інших сайтів — до 7 березня.

А всі коментарі користувачів Google+ будуть видалені з усіх сайтів 2 квітня.

Вже 2 квітня також буде видалено і весь контент користувачів з їхніх аккаунтів у соціальній мережі: фотографії, відео, створені сторінки тощо.

До цього моменту користувачі можуть зберегти свій контент.

Для цього спочатку потрібно перейти на спеціальну сторінку і зареєструватися.

Потім вибрати дані, які ви хочете завантажити собі, визначити спосіб вивантаження та натиснути «заархівувати».

Завантажити дані можна навіть з аккаунтів, які раніше були видалені. Якщо ви хочете завантажити контент зі створених сторінок, зареєструйтесь через Google+ Page.

Детальніше про закриття соціальної мережі у відеосюжеті:

джерело

Оставить ответ

Вы можете использовать эти HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>